Таксиметров шофьор загина след побой в София. Всичко се случило 

...
Таксиметров шофьор загина след побой в София. Всичко се случило 
Коментари Харесай

Говорят близките на таксиметровия шофьор, който загина след побой

Таксиметров водач почина след побой в София. Всичко се случило  след засичане на пътя в столичния кв. " Разсадника ". За нещастието е арестуван 23-годишен мъж. А сътрудници на умрелия таксиметров водач се събраха на импровизиран митинг и блокираха придвижването по " Орлов мост " късно в събота, търсейки правдивост. 

Таксиметровият водач е засякъл лека кола, в която са били момче и момиче.  Петя Илиева става очевидец на спора. 

" Видях двете коли по какъв начин се засякоха. От колата изскочи юноша и стартира да постанова водача на таксито и той излезе от колата. Като най-вероятна причина за експанзията е това, че са се засекли на еднопосочната улица ", споделя Петя Илиева пред NOVA.

На мястото идва и братът на таксиметровия водач. " Брат ми звънна и единствено чух " Брат, бият ме ". Не можеше да приказва по телефона. Изтичах до тук да видя какво става. Видях го в колата целия жълт. Докато отида до него брат ми припадна и си глътна езика. С какво са го били, по какъв начин са го били - не мога да ви кажа ". 

След багра 34-годишният водач на такси изпада в безсъзнание и се свлича на земята. А незабавните медици на място само установяват гибелта. Аутопсия ще покаже дали мъжът е умрял в резултат на побоя, при рухване на земята или е получил инфаркт. 

Инцидентът става на метри от болница " Света София ". " Толкова ли не можаха да смъкват една инсталация да му оказват помощ. Все отново това е болница. Да родилно е. Но е болница и са медици. Как могат да позволен младо момче да си отиде, три дечица е оставил ", съобщи Весела, братовчедка на умрелия. 

Нападателят е арестуван в Министерство на вътрешните работи болница с хематоми. Той има регистрации за шофиране след приложимост на алкохол и дрога. По неофициална информация проверяващите работят  и по втора версия - за това, че в абсурда се включва другар на таксиметровия водач, с който се нахвърлят да бият  23-годишното момче. Близките на починалия мъж, обаче упорстват за правдивост.  

" Искам до живот да му дадат на този човек. Ако излезе, ще му стъжним живота цялата рода тук ", показа братът на умрелия.  

Припомняме, че след нещастието в символ на митинг близки на таксиметровия водач отидоха пред полицейското ръководство в региона, а по-късно блокираха бул. " Тодор Александров ". В блокадата се включиха и таксиметрови коли. Рано тази заран на мястото, където е умрял водача, се оставят свещи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР